Beautyıstanbul 2019 Sergisi Dünya çapında çeşitli platformlarda terfi etmeye devam ediyor.

Beautyıstanbul 2019, uluslararası kozmetik, Güzellik, saç, özel etiket, ambalaj ve kozmetik malzemeleri Sergisi, 2-3-4 Ekim 2019 tarihinde Istanbul 'da profesyonel misafirlerini memnuniyetle karşılamaya devam edecektir. "

"Show, 40 ülkeden 400 katılımcı ile birlikte 8,000 profesyonel
bir araya getirecek 120 ülkeden kozmetik alıcılar ve distribütörler. "

Romanya ile Ukrayna arasındaki küçük ülke olan Moldova ile başlayan Mart ayında yapılacak promosyon faaliyetleri, kozmetik sergiler arasında yeni yükselen yıldızı temsil etmek için ekibimiz tarafından ziyaret edildi: Beautyıstanbul  

Mart ayının ortalarında Duesseldorf-Almanya ' ta saç ve güzellik profesyonelleri ile Görüştikten sonra Beautyıstanbul 2019, Istanbul 'da ayrı ikili iş forumlarında Jordanian ve Yemen iş halkına tanıtıldı.

Bologna-Italya, BeautyIstanbul ekibinin dünyanın her yerinden binlerce potansiyel alıcı ile bir araya gelen ve sergimize davet edildiği Mart ayında önemli bir platformdu. Ayrıca, Beautyıstanbul Bologna City 'de çeşitli açık ve kapalı yerlerde ilan edildi.

Aynı zamanda Dubai 'de BeautyIstanbul, Türkiye 'de kısa bir hızda büyüyen bir sektör olan Derma kozmetik sektörü profesyonellerine terfi etti.

Özel etiket sektöründen potansiyel alıcılar ile Toplantı yaptıktan sonra, Mart ayı son haftası sonrasında Moskova 'da Beautyıstanbul 'a davet ederek Plovdiv-Bulgaristan, Riga-Letonya, Kuala Lumpur-Malezya, Şanghay-Çin ' de promosyon faaliyetleri devam etti Kiev-Ukrayna ve Mumbai-Hindistan.

Nisan ayında aktiviteler Kuala Lumpur-Malezya içinde helal kozmetik endüstrisi toplantısı ile başladı ve Milano-Italya parfüm endüstrisi profesyonelleri ile birlikte Almaty-Kazakistan, Vilnius-Litvanya ve kozmetik ve güzellik profesyonelleri ile devam Porto-Portekiz Nisan ilk haftasında.

Nisan ayının ortalarında Şanghay 'da kozmetik paketleme uzmanları ile toplantı yaparken Beautyıstanbul, yerel Türk perakende uzmanları ve alıcılarına perakende zirvesinde sunuldu.

April, Beautyıstanbul için aktif bir dönemdi, Amsterdam 'da kozmetik malzemeleri ve hammadde uzmanları ile Toplantı, ayrıca kozmetik ve güzellik ithalatçılar, Ho Chi Minh City-Vietnam distribütörleri ve promosyon faaliyetleri ile devam Moskova-Rusya güzellik uzmanları için, Nairobi-Kenya kozmetik distribütörler ve ithalatçılar ile birlikte.

Güzellik endüstrisi için gelişmekte olan ve önemli bir pazar olan Tahran-Iran, özellikle makyaj, saç bakımı ürünleri ve parfümeri de BeautyIstanbul için önemli bir alıcı ve ziyaretçi bölgesi olarak, bizim takım için son varış noktası oldu, biz binlerce bir araya geldi Distribütörler ve tedarikçiler için küresel arıyoruz üreticileri.

"Sizi güzellik Istanbul 'da görmek dileğiyle, 2 Ekim – 3 – 4, 2019, Istanbul
Dünyanın en cazip şehirlerinden birinde! "

Organiser: IPEKYOLU International Exhibitions Ltd..
Tel: +90 212 2229060 - Fax: +90 212 6033134 - [email protected]
29 Ekim Cd. No:1 Vizyon Park 1. Plaza Ofis 41 Yenibosna, Istanbul, Turkey


THIS FAIR IS ORGANIZED UNDER SUPERVISION OF TOBB
(THE UNION OF CHAMBERS AND COMMODITY EXCHANGES OF TURKEY) IN ACCORDANCE WITH THE LAW NO. 5174