BEAUTYıSTANBUL 2019 Sergisi Dünya çapında çeşitli platformlarda terfi etmeye devam ediyor

"BEAUTYıSTANBUL 2019, uluslararası kozmetik, Güzellik, saç Sergisi özel etiket,
paketleme ve malzemeler üzerinde profesyonel misafirlerine hoş
geldiniz olacak 2-3-4 Ekim 2019, Istanbul, Türkiye. "

"Gösteri, 40 ülkeden 400 katılımcılarını bir araya getirecek 120 ülkeden 8,000 profesyonel
alıcılar ve distribütörler. "

BEAUTYıSTANBUL 'un Mayıs ve Haziran dönemi fuarlarının promosyonları, tüm ziyaretçiler ve katılımcılar tarafından büyük ilgi çeken Dubai metrosu 'nda BeautyIstanbul 'un sergilendiği bir kozmetik ve güzellik fuarında Dubai ile piyasaya sürüldü. Ekibimiz öncelikle Orta Doğu, Körfez, Arap ülkelerinden sektörün önde gelen alıcılar ve distribütörleri ile temasa geçti ve BEAUTYıSTANBUL 'a davet etti.

Seul 'de, Güney Kore 'de aynı anda Dubai ile BEAUTYISTANBUL ekibi, Kore ve Asya kozmetik piyasalardan çok sayıda alıcı ve distribütörlere sergimizi terfi ettirdikten sonra profesyonellerden olumlu ilgi aldı.

BEAUTYıSTANBUL 'un Asya pazarı promosyonları, Mayıs ayında profesyonel Güzellik Ekipmanları, ambalaj ve hammadde şirketleri ve profesyonelleri ile buluştuğumuz Şanghay-Çin kozmetik sergisi ile devam etti ve sergimize davet ettiler.

Aynı zamanda, ekibimiz Sao Paulo-Brezilya kozmetik teknolojisi, hammadde ve Ambalaj Sergisi sırasında mevcut oldu. BEAUTYıSTANBUL, dünyanın önde gelen kozmetik pazarlarından biri olan Brezilya 'dan özellikle Güney Amerika 'nın her yerinden güzellik profesyonellerine terfi etti.

BEAUTYıSTANBUL, Meksika ile başlayan Haziran ayında istisna olmadan tüm dünyada çeşitli sergiler promosyonları gerçekleştirdi. Ekibimiz, BEAUTYıSTANBUL 2019 hakkında Orta Amerika 'dan birçok güzellik uzmanları, saç stilistler ve alıcılar için bilgi verdi.

BEAUTYıSTANBUL, Meksika ile başlayan Haziran ayında istisna olmadan tüm dünyada çeşitli sergiler promosyonları gerçekleştirdi. Ekibimiz, BEAUTYıSTANBUL 2019 hakkında Orta Amerika 'dan birçok güzellik uzmanları, saç stilistler ve alıcılar için bilgi verdi.

Ekibimiz Asya 'da gelişmekte olan bir pazar olan Vietnam 'da bulunuyordu. Güzellik uzmanları, alıcılar ve distribütörler BEAUTYıSTANBUL 2019 hakkında bilgilendirildi ve sergimize büyük ilgi gösterdi.

BEAUTYISTANBUL 'un Haziran ayında yaptığı promosyonlar, Avrupa 'nın en büyük kozmetik pazarı olan Almanya 'daki bir tedarikçi fuarında devam etti. Münih 'te BEAUTYıSTANBUL ekibi, profesyonel alıcılar ve tedarikçilerini bizzat sergimize davet etti.

BEAUTYıSTANBUL, Paris-France ile yaptığı promosyonları, makyaj profesyonellerinin yanı sıra dünya çapında alıcılar ve renk kozmetik distribütörleri ile birlikte dinamik makyaj piyasasının önde gelen tedarikçilerine başvurarak sürdürdü.

Ay son ziyaretleri Johannesburg dahil-Güney Afrika kozmetik ve güzellik de içeren Genel Ticaret Fuarı. Biz ifade olarak, Afrika pazarı BEAUTYıSTANBUL 2019 için hayati önem taşımaktadır dolayısıyla takım Afrika 'dan seçici kozmetik profesyonelleri ve alıcılara ulaştı ve bizim barındırılan alıcılar programına davet etti.

"Sizi BEAUTYıSTANBUL 'da görmek dileğiyle,
2 Ekim – 3 – 4, 2019, Istanbul Dünyanın en cazip şehirleri! "

Organiser: IPEKYOLU International Exhibitions Ltd..
T: +90 212 2229060 - F: +90 212 6033134
[email protected]
29 Ekim Cd. No:1 Vizyon Park 1. Plaza Ofis 41
Yenibosna, Istanbul, Turkey


THIS FAIR IS ORGANIZED UNDER SUPERVISION OF TOBB
(THE UNION OF CHAMBERS AND COMMODITY EXCHANGES OF TURKEY) IN
ACCORDANCE WITH THE LAW NO. 5174