Beautyıstanbul 2019 fuarlarının promosyonları dünya çapında farklı platformlarda devam ediyor


2018 Ocak ayından itibaren, BeautyIstanbul fuarındaki IPEKYOLU sergiler organizatörleri ekibi, dünyanın her yerinden alıcılar-ziyaretçiler çekmek için en fazla çaba göstermektedir.

Ocak ayının ortalarında Katar 'da bir Roadshow ile başlayan Ipekyolu sergi ekibi, Doha 'daki Türkçe-Qatar iş forumu 'nda kozmetik, ilaç, perakende katalanmalar alanında faaliyet gösteren bir sürü Katar işadamıyla buluştu.

Ocak ayı sonu, Dubai 'deki Medikal sergisi sırasında, binlerce iş insanı, potansiyel alıcılar, özellikle Orta Doğu 'dan profesyonel güzellik alanında, beautyıstanbul 'a davet edilmiştir.
1 Şubat günü, Beautyıstanbul aeresol ve ambalaj kategorisi alıcılarına Paris, Fransa 'da sunuldu

2018 Şubat 'tan itibaren Beautyıstanbul ekibi, Türkiye 'ye güzellik Istanbul 'u sunarak Kuveyt ve Körfez bölgesinden gelen yüzlerce ithalatçılar ve distribütörler ile Suudi Arabistan Islam ülkeleri Sergisi 'nde buluşuyor.

Beautyıstanbul Şubat ayında Ilk hafta da önemli bir gıda gösterisi sırasında Moskova 'da potansiyel perakende alıcılar terfi etti.

Beautyıstanbul, Şubat ayının ortalarında Almanya 'nın Nurnberg kentinde dünyanın her yerinden doğal kozmetik alıcılarına sunuldu.

Tekrar orta Şubat, Beautyıstanbul perakende onlarca binlerce sundu-Mass Market alıcılar, dünya çapında gelen disributors, Dubai gıda etkinliği sırasında.

BeautyIstanbul ekibi Şubat sonu Londra 'da güzellik sektöründe profesyoneller ile bir araya geldi.

Panama City, BeautyIstanbul ekibi bir araya geldi ve alıcılar bir sürü çekti ilginç ve önemli bir yer oldu-30 ' dan fazla ülkeden ziyaretçiler Ekvador, Peru, Kolombiya, Kosta Rika, Guatemala, Dominic dahil olmak üzere orta Amerikan ve Karayip bölgesi, Cumhuriyet, Barbados, Surinam vb. Bu bölgeler Beautyıstanbul 'un ziyaretçiler açısından ana odak alanlarından biridir ve Orta-Güney Amerika ülkeleri ve Karayipler 'den de barındırılan bir alıcı programı planlamaktadır. Panama sonra da Ekvador ve Costa cira başkentleri, Qito ve San Jose ziyaret edildi ve Ipekyolu ekibi çeşitli dernekler ve ticari odaları ile bir araya geldi ve onlar güzellik Istanbul hakkında bilgilendirilmiştir. Orta Amerikan turu son stop Guadalajara City Meksika, nerede BeautyIstanbul hakkında bilgi perakende bir etkinlik sırasında alıcılar yüzlerce sundu.

Beauty Istanbul, Online to Online business platform.

Beauty Istanbul, katılımcı ve ziyaretçiler için çevrimiçi bir platformda çevrimiçi bir platform tanıtmayı planlıyor ve kayıt olurken iş yapmaya devam etmelerini sağlayacak. Bu katılımcı ve ziyaretçiler için ek değer getirecek-alıcılar, hatta etkinliğin başlamadan önce anlaşmaları sonuçlandıracak. Bu çevrimiçi araç, olay tarihinden neredeyse 15 ay önce Temmuz başında hazır olması bekleniyor. BeautyIstanbul ekibi, büyük bir yatırım ve insan kaynaklarını, hem yerel pazarda hem de dünyanın her yerinde, dünya çapında 10,000 civarında barındırma hedeflerine ulaşmak için adamaya gelecek aylar boyunca hızlandırmak için dünya çapındaki promosyon faaliyetlerini sürdüreceklerdir. nitelikli ziyaretçiler-alıcılar, daha sonra 2,500 uluslararası olan Istanbul 'da daha sonra 120 ülkeden, eşsiz bir dünya bilinen şehir ile.

"Ajanda: IPEKYOLU Uluslararası FuarlarLtd.
Tel: + 90 212 2229060-Faks: + 90 212 [email protected]
29 Ekim CD. No: 1 vizyon Park 1. Plaza ofis 41 Yenibosna, Istanbul


Türkiye bu fuar, 5174 NO 'DA TOBB (TÜRKIYE odalar ve Borsalar BIRLIĞI)
GÖZETIMI altında DÜZENLENIR.